Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örnsköldsviks MK Folkrace

Följ

Örnsköldsviks MK Fokrace

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Örnsköldsviks MK Folkrace
Örnsköldsviks MK Folkrace

Kontaktinformation

Namn Örnsköldsviks MK Folkrace
Adress Gammelåvägen 14
Postadress 89631 Husum
Telefon 123 113 44 28
E-post omkfolkrace@gmail.com
Orgnr 889600-8268
Swish 1231134428

Om Örnsköldsviks MK Folkrace

Örnsköldsviks Motorklubb Folkrace är en klubb för oss motorentusiaster som gillar fart och fläkt!

Vi satsar först och främst på motorsporten Folkrace, vilket genom samarbete inom klubben och starka viljor gjort att vi växer mer och mer för varje år både som klubb och kvalitén på våra tävlingar. De senare åren har vi hållit oss till tre folkracetävlingar under säsongen. En på försommaren för att kicka igång, sedan är det dags för att jobba inför vår största tävling Autoexperten Swedish Open som går av stapeln i augusti. Denna tävling är en av Norrlands största tävlingar, med ett maxat startfält och underbar publik. Vinnarna av denna cup får guldbiljetter till NGK-masters i Karlstad senare under hösten, vilken är unikt!
Vi avslutar också självklart säsongen med en sista folkracetävling under hösten.

Något vi börjat med mer och mer, vilket är uppskattat utanför folkrace världen är långloppen/uthållighetsracen vi brukar försöka ha två ggr/år. Det är en enklare tävlingsform där man tävlar i lag och samlar antal varv under en viss tid. Detta behöver man ingen tidigare licens för. Alla kan delta!

2018 satsade Örnsköldsviks Motorklubb Folkrace genom att via ungdomssektionen #ÖMKungdom engagera och samla barn och unga mellan 7-25 år med ett gemensamt motorintresse. Vilket kommer fortsätta under 2020!

Målet med denna satsning är att samla alla motorintresserade ungdomar och skapa en gemenskap med roliga aktiviteter där alla får synas och höras. Upplägget för Ungdomssektionen kommer dels vara att ha egna möten, med ordförande, sekreterare och så vidare, då man får erfarenhet och träna på mötesteknik. Protokollen kommer att tas med r från dessa möten till klubbens styrelsemöten och framföras. Det kommer att arrangeras en hel del aktiviteter. Den här sektionen är till för alla ungdomar som är motorintresserade och intresserad av motorsportens alla grenar som har bilar gemensamt.
ÖMKungdom passar alla, och vi anpassar oss efter behov genom prova på event, träningar mm. för att utveckla svensk bilsport framåt!